Ingrid - nytt jobb och trötthet

Att köa från 03 till 09 för kravallbiljetter är typ höjden av trötthet. Gjorde det i natt alltså, och biljetter lyckades vi få :) Sedan gick jag hem, åt pannkakor och somnade framför Sex and the city. Nu har jag precis kommit tillbaka från stan där jag var på intervju på CMAresearch. Fick jobbet och börjar på tisdag!

Efter intervjun gick jag in på Bianco bara för att prova massa olika skor, me like! Ikväll kommer förresten Alice och Freddy och kollar handbollen och käkar något gott här :) Så nu måste jag verkligen städa lägenheten! Och herregud vad stor lägenheten är utan Mimmi :( saknar dig här! Lite fler bilder kommer en annan dag, för nu är jag trött, haha.

Ha en bra fredag!

BLÄ.

Livet är orättvist.
Så nu kissar jag på det och åker till Askersund.


Vilket betyder att Ingrid får vara rolig åt mig.

Ingrid - Norrköping!

Jag vill börja med att tacka Sandy för en jättetrevlig lördag hemma hos henne (tack Mimmi också, haha). Det blev hemmagjorda hamburgare, spel osv :) Sedan begav vi oss mot stan.

Eftersom vi var lediga idag bestämde Callh, Mikaela, Clara och jag oss för att åka på utflykt till Norrköping. Man åker ju gratis med Campusbussen = värsta bra! Så vi begav oss iväg på förmiddagen och hann både shoppa lite och sedan luncha på Fräcka Fröken. Tack för en supermysig dag!


Julia Callh och jag                                               Mikaela och Clara

Callh och Mikaela går mot bussen                     Callh köpte tavla

Söndag, fast om Lördag, för söndagar är tråkiga.

Lördagskvällen var sjukt rolig! Förfest hos Al Bundy med aapgod mat!
Oväntade händelser som spårade med hockeyoutfits och strykjärn.
Sen detdär tre-i-ett Harry?Riva?Slver? (Tror det iaf) Asbra taxigubbe som
fixade in oss i VIP-kön. Trevlig utgång minus alla jävla äckelmongon.
seriöst, vilket pucko tror tjejer följer med en kille som kommer bakifrån och flåsar i örat?
Men förutom det! Lyckad kväll!


Jag & Sandy med våra superhamburgare


Ingabritt & Majbritt. Kanske inte helt genomtänkt efterom inte Ingrid syns.


Sen spårade allt och jag bjuder på dom här!

Hockey är jätteroligt. Tack Axel för schnygg outfit!

Ingrid - Lördag

Wie, det är lördag idag! Visserligen har vi fyra dagars helg den här veckan, ingen juridik förrens på tisdag. I torsdags var vi på årets första kravall, (universitets-overall-fest) med aerobicstema. En väldigt lyckad kväll! Det resulterade dock i att gårdagen inte blev särkilt effektiv. Loa var här och blev klippt, jag tog en promenad med Clara och hade sedan filmkväll med Mimmi. Orkade inte ens ta mig till Emil för fest, så trött blev jag. Idag vaknade jag pigg och utvilad rätt tidigt så jag gick iväg till gymmet för ett Bodypump pass. Jag tror jag kommer ha ont i imorgon, och iövermorgon haha.

Just nu håller jag och Mimmi på att fixa oss och lyssnar samtidigt på Erics awesome 90-talslista på Spotify. Ikväll blir det middag hos Sandy och sedan utgång :) Ska bli jättetrevligt! Typiskt bara att Clara ska ha middag samma kväll, hur ska ni klara er utan mig?  

Här är två bilder från Kravallen i torsdags som jag snott av Clara:
 


Äntligen!

Mimmi och Ingrid har en blogg.
(Vi vet att ni har längtat)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0